Intresset att meka med bilen själv

Om du har kunskapen om att meka med di egna bil så kan du vara lyckligt lottad. Dessutom så kanske du har en bil, som du kan meka med. Dagens moderna bilar kan vara ett elände då mycket är datastyrt och det kan vara svårt om man inte har den utrustning som krävs för att fixa detta.

Äldre bilar är betydligt enklare att hålla på med och du kanske även har ett intresse för bilar som tävlar i rally eller annan form av motorsport. Ditt garage är utrustat för att kunna skruva i bilar och du har detta som ditt största intresse. Det mesta i reservdelsväg går att hitta på nätet så det är bara att beställa hem de reservdelar som behövs och sätta i gång och skruva. Det blir ju framförallt mycket billigare att meka med sin egen bil jämfört med att lämna in den på verkstad.

Du kanske även hjälper andra med deras bilar. Även om du inte har det som ett företag så kan du ta ut en avgift för det jobb som du utför så du kan utrusta ditt garage än mer med verktyg och maskiner. Börjar det bli mycket av skruvande i bilar så kanske du ska starta upp en enskild firma så du kan fakturera och ta betalt för det arbete du gör. Du väljer ju själv hur mycket arbete du ska ta på dig och så länge det känns skoj så är det ju ingen större fara.